fredag 22 november 2013

Besök och biltur

IMG_2051

Gudmor Evelina var här och hälsade på oss idag. Liam tycker ju inte att det är min kompis, utan bara hans, så jag får ju liksom knappt prata med henne när vi träffas. “Effe, kolla här! Spela fotboll med mig! Titta vad jag har ritat! Sitt här hos mig! Effe, Effe, Effe!” Fick i alla fall en jättefin blomma av henne och så lyckades vi prata lite åtminstone. Får bli barnfritt nästa gång!

Lite senare fick vi besök av min mamma med, som också hade blommor med sig. Under tiden Simon var hemma med en sovande Nomi åkte jag, mamma och Liam en sväng. Först till utförsäljningen på Sea Glasbruk och sedan till Lilla Rummet i Lenhovda. Hittade en så himla söt betonggris som fick följa med hem för att stå på trappen. Hade dock velat ha en till i större storlek men fanns inte just nu. Får hia mig lite tills det kommer in större. Nu är i alla fall pumporna bortplockade, lite juligare med en gris!

Under kvällen har barnen badat och Nomi somnade vid sju-tiden. Liam har haft fredagsmys för sig själv i sin säng med lite godis och en film innan det var dags för honom också att sova. Simon och jag slötittar på tv i soffan, ska nu se ett avsnitt av Breaking Bad och jag ska försöka få i mig lite yoggi. Har slarvat med maten idag vilket resulterat i nada energi och halvslumrande emellanåt. Måste bli bättre på det.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam