måndag 11 november 2013

Inskrivning och julbelysning

IMG_1257

Klockan tolv idag klev jag in på Kirurgmottagningen och under de kommande tre timmarna flängde jag som en höna mellan avdelningar och folk för att ta blodprover, EKG, träffa sjuksköterska, sjukgymnast, läkare och narkosläkare. Med mig hem fick jag en hel massa info om nästa vecka när jag äntligen ska opereras. Och det känns så himla bra och lite pirrigt! Det bästa var väl att all min oro kring viktnedgången var helt i onödan, jag hade tappat nio kilo på dessa tre veckor och jag skulle gå ner minst sex. Känns grymt!

Under tiden vi var i stan var ungarna hos mormor. De hade varit ute och lekt och tittat på bäcken (där Nomi även drattade på näsan och ser nu ut som Rudolf med röda mulen…) och ätit pannkakor och haft det mysigt.

När vi kom hem var Simon och Liam ute i trädgården för att hänga upp lite julbelysning. Vet inte vad det ha blivit med min karl. Under våra år tillsammans är det jag och bara jag som ansvarat för julpynt både inom- och utomhus medans han muttrat och skakat på huvudet. Men nu när vi fått ett eget hus ska det vara pynt i buskar, träd och enda upp i taknocken. Jag klagar inte! Han fick upp en hel del fint ikväll och mer kommer det bli! Och nej, jag tycker inte det är för tidigt. Hela byn är pyntad med julbelysning och nu när det är så himla mörkt ute mår man bara bra av lite myspysbelysning. Pynta inne dröjer dock ett par veckor till!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bravo tjejen....& såååå mysigt <3
/Kram

Simon sa...

jo men att jag muttrat kan ju beror på att vi var i februari månad och inte i november/december ;) puss

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Skönt att du inte behöver oroa dig över kg nu :) Och så mysigt med julbelysning, jag är lite sugen på det jag också. Frågan är om jag "får" det för P :D

mammaTEA sa...

Härligt! Skönt att oron var obefogad.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam