söndag 10 november 2013

Fars Dag

IMG_1228

Fars Dag firade vi hos barnens morfar i Skruv. Barnens pappa fick lotter, choklad och biobiljetter och min pappa fick lotter och choklad. Så påhittig är jag! Barnen fick glassbåt och godis när vi kom men det bästa var nog att åka i morfars traktor!

Vi skulle egentligen på middag hos min morfar också, men tackade nej häromdagen. Nu när jag går på flyt är det så svårt att ens laga till lite mat till barnen. Att då gå på kalas med mat, mat, mat känns inte så bra. Pappa undrade också om vi ville ha middag men nej, det är bara jobbigt. Godis och sånt spelar inte mig någon roll, barnen får gärna äta lördagsgodis och helt okej om andra sitter och fikar. Men det är just mat. En god, varm middag. Jag som inte är speciellt förtjust i hamburgare ser såna överallt just nu, dagligen. Att gå på flyt är lite som att vara gravid, man får sug på riktigt konstiga grejer. Åh.. hambuuurgareee… Det har aldrig varit så mycket Burger King-reklam på tv som nu!

Nu har snart tredje veckan gått i alla fall och det känns riktigt bra. Imorgon ska jag till Växjö Lasarett och träffa kirurg, sjuksköterska och sjukgymnast, ta prover och så ska jag förhoppningsvis få tummen upp för min viktminskning. Känns som ännu ett steg närmare, på tisdag är det bara en vecka kvar!

5 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Så spännande! Hoppas det går bra idag på lasarettet!

Anonym sa...

Låter skojsigt att åka i morfars traktor :)
Oj,är det endast 1v kvar - så skönt!
Hoppas det går bra på lasarettet/Kram Annmi

Anna - mamma till två prinsessor och en prins sa...

Heja dig! Du är så duktig. :)
Lycka till idag.

Elina sa...

Det lät som en mysig farsdag och här var vi också väldigt påhittiga då det gällde presenterna... lotter! ;)

Anonym sa...

Heja, heja!

www.mammatea.se

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam