söndag 17 november 2013

Lilla söndagspromenaden

Screenshot_2013-11-17-23-47-11

Nu är det bara en dag kvar hemma, sen åker jag in på operation på tisdag morgon. Börjar kännas lite nervigt samtidigt som det är overkligt. Och nog finns det en oro långt ner i magen. Inte direkt att något ska gå fel utan mer oro för viktnedgången, tänk om levern inte minskat som den ska och dom syr ihop mig igen? Visst har jag blivit godkänd redan men det ligger där och lurar ändå. Att den inte går att genomföra. Jag vaknar upp och känner att jävlar vad skönt att ha det gjort och sen visar det sig att jag är samma gamla Agnes. Dessa fyra tuffa veckor varit bortkastat. Tänk om, tänk om…

Tog en lång promenad idag för att rensa skallen och få bort oron lite. Den absolut längsta promenaden jag någonsin gått; en hel mil. Om än lite kringelikrokig men Kosta är ju inte så stort! Kändes i alla fall bra när det var gjort och har jag inte allt för ont i morgon får det bli en till. Kanske inte en mil men en halv i alla fall.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer gå bra ska du se...
Waoo vilken promenad - Härligt :)

/Kram Annmi

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Det kommer gå jättebra i morgon! Det skulle vara roligt att se före och efter bilder, men det kommer vi väl inte få se? ;)

Agnes sa...

Svar till Beatrice:
Jag har en hemlig viktblogg där jag dokumenterar och ventilerar. Men är inte riktigt redo att öppna den ännu, men snart kanske ;)

Sara - Ensamstående mamma sa...

Lilla promenad? Jag kan inte minnas att jag nånsin gått sådär långt i enbart promenadsyfte haha.. Gjorde du bra :) Hoppas att operationen imorgon går bra, ska bli roligt att följa din resa :) KRAM!

care69 sa...

Lycka till!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam