lördag 23 november 2013

Fladderlisas födelsedag

Idag åkte vi till Nybro för att fira Fladderlisa på hennes födelsedag. Det bjöds på tacos (jag satt dock och sörplade på min Verum hälsofil) och chokladkaka till efterrätt. De senaste två dagarna har jag varit ofantligt trött med konstant grus i ögonen. Så jag halvsov mer eller mindre i fåtöljen under hela firandet. Hoppas på att energin kommer tillbaka snart igen!

IMG_2059IMG_2056IMG_2095IMG_2083

Ikväll har Liam som vanligt helgfilmmys i sin säng med “bumbibärssaft”, Blixten McQueen och lite godis och russin. Simon och jag slötittar på Breaking Dawn part 1 och 2 som rullar just nu. Blir nog ett par avsnitt Breaking Bad också innan läggdags!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till Fladderlisa ...
Så gottit med chokladkaka till efterrätt <3

Riktigt mysigt med helgfilmmys hihi det tror jag vi tar ikväll/Söndagskramar Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam