tisdag 12 november 2013

Det perfekta julkortet

IMG_1366

Att försöka ta det där “perfekta” julkortet är tammefan inte lätt. Jag gav mig på det i eftermiddag (känner att jag vill ha det klart innan operationen, vet ju inte hur jag kommer må sen) och ångrade det lika snabbt igen. Förra året gick det superbra. Båda barnen var medgörliga och det “värsta” Nomi tog sig för var att rulla ur bild ett par gånger. Men hon har ju gått och skaffat sig en rejäl portion egen vilja och fasligt humör sedan dess och nu är det inte lika enkelt längre. När jag lyckats muta ungen med pepparkakor hade det plötsligt börjat mörkna och det där braiga ljuset jag ville ha var borta. Vi får göra ett nytt försök imorgon, om jag vågar.

11 kommentarer:

Matilda sa...

Haha, känner igen det där.. har dock bara ett "besvärligt barn" än så länge :P försöker dock sänka kraven lite på det hela och tänka att det bara är charmigt med icke perfekta julkort!

Sara - Ensamstående mamma sa...

Hehe, men ändå ganska charmigt ;)

mamma jakeline sa...

Ugh, ja, det börjar bli dags om man ska hinna... ;) får försöka få till en fotostudio här hemma i helgen. ;)

Karin sa...

Tycker det där kortet är jättesött! :)

Elin - Livat på torpet sa...

Haha! En unge på en bild kan vaa nog så svårt. Är lite nervös över årets julklort då vi nu har TRE ungar som ska vara med. Detta kan sluta hur som helst ;)

Anonym sa...

Få till ett julkort är ju inte helt lätt ;)

www.mammatea.se

Amandas jul sa...

Haha men naw, kul att ha såna bilder också, du får tänka så ;) Och superfin tomteklänning Nomi har! Vart är den köpt?

amandasjul@hotmail.com

Nathalie - Mamma till Charlie sa...

tog julkort jag också för första gången i år. och det var inte lätt, för charlie kan ju inte vara still istället.. hon ska vara överallt och ingenstans :p. men fick ett bra foto till slut så julkorten har jag gjort klart. får hoppas du får det lite lättare idag!

Anonym sa...

Men...det är lite sött ändå kan jag tycka hihi
Fast förstår dig & håller tummarna för att det går bättre nästa försök/Kram

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

HAHA, men den där bilden blev väl bra? ;)

Elina sa...

Så komiskt, jag försökte mig på det igår och det slutade ungefär lika bra för mig som det gjorde för dig/er :P Jag provar en annan dag, bättre lycka nästa gång? :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam