måndag 4 november 2013

Dragelefanten Peanut från Lamaze

Förra veckan landade det en ny liten kompis till familjens minsting i brevlådan. Det var den söta Dragelefanten Peanut från Lamaze som ville flytta in, inte oss emot! Nomi blev jätteglad och satt länge och kände och klämde på elefanten. Öronen prasslar, ryggen tutar, hjulen skallrar och hela elefanten är så mjuk och go!

Ditt barn kan knuffa eller dra den söta elefanten Peanut. När han rullar hör barnet den lilla skallran samtidigt som de klara färgerna och det prasslande tyget stimulerar ditt barn till att greppa, röra, knuffa och dra.

  • Öronen prasslar när ditt barn rör vid dom
  • Den har små färgglada band i snabeln som stimulerar känseln och färgseendet
  • Framhjulen har kontrastrika mönster och fungerar även som skallror
  • Den gör pipljud när ditt barn trycker på den

IMG_1046IMG_1108IMG_1056IMG_1090IMG_1107IMG_1081

Vill du också få hem denna söta dragelefant? Var då med och tävla om den i min pågående tävling i samarbete med Lamaze. En vinnare dras den 15 november. In och tävla bums!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt söt Elefant & Nomi <3
/Kram

Sara - Ensamstående mamma sa...

Den är så fin den där elefanten :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam