måndag 25 november 2013

Flaggspel/vimplar till barnrummen

Har letat och letat efter tyger i rätt nyanser för att kunna sy vimplar/flaggspel till barnens rum. Men sen fick jag nog och gick in i en pappershandel för ett tag sedan och köpte lite tjockare papper. Trekanter i lagom storlek klipptes ut och syddes sedan ihop helt vanligt med raksöm. Så enkelt, så lekfullt och så färgglatt! Liam var så nöjd med sin vimpel och alla färgerna han valt själv!

Dessa  går så snabbt att göra så när det vankas kalas kan man slänga ihop en snabbt och hänga upp över kalasbordet. Man kan även klippa ut former eller bokstäver att klistra på vimplarna. Eller varför inte göra en i mindre storlek och hänga i julgranen?

IMG_2148IMG_2134IMG_2130IMG_2153

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow...Så snyggt <3
/Kram

Karin sa...

Du är så pysslig och gör så mycket fint!
Önskar att jag haft lite pyssel i mig

Elin - Livat på torpet sa...

Jätte fint!!

Jag gjorde egna piravimplar till Edvins rum med, vilket var ganska arbetssamt, haha. Men såna där enkla skulle man kanske testa på också :)

Ingrid - Mamma till två sessor sa...

vad smart! jag har också varit sugen på att försöka göra egna vimplar till tjejernas rum, för att köpa färdiga är så dyrt tycker jag. Iallafall onödigt dyrt om man kan göra såna själv :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam