lördag 16 november 2013

Göteborg och Nickelback

20131115_222137

Igår på förmiddagen lämnade vi våra fisungar hos gammelpäronen i Broakulla där dom skulle få sova över en natt. Det var ett tag sedan nu och dom tycker ju det är så roligt att vara där och skämmas bort lite.

Simon och jag åkte till Lessebo där vi tog tåget till Göteborg. En timme sena så det var en lång resa, men fram kom vi till slut. Sen kunde vår kväll ta fart tillsammans med Tobias och ett härligt gäng på Scandinavium för att se Skillet som förband och därefter Nickelback! Fantastisk konsert! Jag har lyssnat på dom sen högstadiet så det var verkligen en speciell kväll för mig. Och vilka låtar! Jag blev lika förvånad varje gång de drog igång en låt, att en kan alla utantill och att de gjort så jäkla många bra! Åh, vilken kväll!

Efter en natt i Olskroken och lite shopping i Nordstan under eftermiddagen tog vi sedan tåget hemåt. Inga förseningar denna gång så vi var framme hos barnen vid sju som planerat. Två glada och nöjda barn som haft riktigt roligt och mysigt borta. Lite semester för barnen och lite semester för oss – det behövs ibland!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nickelback är grymma ...
/Natti Natti Kram

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Vilken härlig kväll! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam