söndag 17 februari 2013

Vecka 7 på Instagram

Lite mat i magen innan middagsluren. Om hon nu kan tänkas somna med detta glada humör :)En tupplur på tre timmar (?!) och då kan man ju inte vara annat än glad och utsövd.Morfarbesök.Plugga på klockan innan läggdags.När katten är borta... eller, när barnen sover slår mamman in paket ;)Betar av kvällens favoritprogram. Thank God för tv-box med inspelningsbar hårddisk.Hem från dagis.Maaaaaat!Torsk, dillsås och potäter är fan bland det godaste som finns.Ingen fettisdag utan semla!Äntligen över 1000 igen. Det var fan inte igår!Frulle.Nomi nanar middag och jag fortsätter städa och förbereda inför morgondagens kalas.Vaken :)Tårtorna klara. Bara Jake och Piraterna-tårtbilderna och lite grädde som ska på imorgon :)Några av presenterna Liam kommer få imorgon. Åh, han kommer bli SÅ glad!På väg till ortopeden!Väntrummet...Skulle in och köpa en sista present till Liam på Krokodila men råkade få med mig två bodies till Nomi med. Vafan, är det 50% får man ju passa på!;)Har ni sett, har ni sett?! Nomi UTAN skor och skena! Vilken underbar dag!Naw, en vacker bukett väntade när jag kom hem ♥Tårtorna klara. Nu lite småfix och dagishämtning :)Vi avslutar kalaskvällen med att kika på nya Tingeling-filmen.Vi startar med en matpaus för Nomi :)Efter tre timmar bus avslutar vi med en slush :)Fick ett paket idag som verkligen kommer till användning, Nomi har blivit så glad i mat på senaste. Tack Semper!Liam kan inte riktigt låta bli att pilla på kalasdukningen. Men en liten stund till får han vänta :)Liam är jättenöjd med sin kalasdag. Inte minst med godispåsen han fiskade upp :)Dags att sova. Godnatt världen!Fika!Nattar bebis i myspysskenet.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam