torsdag 7 februari 2013

En torsdag med nattvak, kyrkis och familjemiddag

IMG_2516ny

Hela förmiddagen gick jag som en zombie. Får inte jag sova på natten är jag riktigt grinig dagen efter. Nomi har varit förkyld och hostig de senaste nätterna, och i natt var det inte bättre. Hon vaknade vid halv fyra och ville ha lite mat men vägrade sedan somna om. Ungen var av någon anledning på ett strålande humör, trots förkylningen. Det var inte jag. Ett blöjbyte fick det bli, lite alvedon och snyta av lilla näsan. Sen kröp vi ner i soffan i mörkret, vyssade och vaggade. Klockan sex, när Simon kom hem från sitt nattskift, hade hon äntligen somnat. Då passade jag på att sova ett par timmar innan klockan ringde.

Efter dagishämtning och middagshandling hann vi vara hemma en liten stund innan det var dags för veckans kyrkis. Simon skjutsade Liam till sockenstugan och det var en glad kille som stannade och pysslade, sjöng och lekte med sina kompisar! Efteråt hade vi min mamma och morbror på besök och vi åt alla middag ihop nu ikväll.

Ska strax försöka komma i säng och jag håller både en tumme och tå för att Nomi sover i natt. Hoppas, hoppas.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller tummarna för mycket ZzzZZzzz inatt/Natti Natti Kraaaam från mig!

Anonym sa...

Föresten...Ljuvligt svartvitt foto/Puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam