måndag 12 november 2012

Julpynta…

13643047-origpic-c1c94d

Ljuvligt julig adventsljusstake från Antikvit.

Jag är så förbaskat sugen på att storstäda och julpynta hela lägenheten. Det liksom kliar i fingrarna. Men det känns ju lite för tidigt. Jag brukar annars pynta dagarna innan första advent så allt är klart då och man kan njuta av ett juligt och rent hem. Så jag får nog hålla mig lite till, åtminstone en vecka. Eller ja, några dagar i alla fall. Om jag känner mig själv rätt.

När brukar ni julpynta hemma?

Det är ju så olika. En del pyntar, som jag, till första advent, andra väntar till dagen innan julafton. Jag älskar ju julen och vill få ut så mycket som möjligt av den. Så länge som möjligt.

4 kommentarer:

Lisa sa...

I år blir det pyntat lite tidigare än vanligt, brukar hålla mig till advent i vanliga fall. Men i år blir det nog några dagar innan :-) Granen får vänta... När jag var liten skurade mamma och pappa natten innan julafton, pyntade granen och griljerade skinkan. Så när vi barn vaknade var Julen där och doftade härligt.
Jag gillar verkligen julen :-)

Hanna- Mamma till Alexander och bebis i magen sa...

Åh så fin ljusstake!
Ja nu är man verkligen sugen! :) Jag ska vänta tills det närmar sig advent :)

Anonym sa...

Oooo...Så vackert ♥
/Kram

MansonDust sa...

Brukar pynta typ sista dagarna i Nov. :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam