måndag 26 november 2012

Julfin krans som hälsar välkommen

Hittade mycket lägligt en stjärna i stål i julgömmorna, en stjärna som jag inte vetat vad jag skulle göra med innan. Men ska det julpyntas så måste ju grannens och vår gemensamma hall bli lite julfin också. Och vad passar då bättre än en julstjärna på dörren?

Efter att jag hämtat Liam som sovit över hos mormor i natt åkte vi ut i skogen och plockade granris. Sen klädde vi stjärnan i riset och därefter en ljusslinga på batteri. Det blev himla fint och julmysigt ute i hallen! Och måste säga att ljusslingor med batteri är förbaskat smidigt, speciellt när man ska hänga krans på dörren och man vill slippa sladdar att snubbla över.

IMG_7536IMG_7534IMG_7542

2 kommentarer:

Anonym sa...

Wow,så vackert & mysigt ♥ ...
/Kram

Junitjej sa...

Vilken fin krans!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam