torsdag 5 mars 2009

» morgonstund har guld i mund.. eller?

Lille Liam sover (än så länge) som en liten ängel (peppa, peppa..) och mamma Agnes får äntligen lite välbehövlig egentid.

Mormor kom som vanligt in i eftermiddags för att sitta barnvakt medans jag var ute och rastade Diesel och Rebell. Är oerhört tacksam för att vi bor grannar, skulle helt enkelt inte klara mig utan henne nu när Simon börjat jobba igen.
Det är totalt kaos här på morgnarna nu. Inget sova här inte. Och jag som älskar att sova. Det är en utav mina favoritsysslor måste jag säga. När jag var gravid kunde jag sova mellan 12 till 15 timmar per natt, om inte mer. Men nu, nu är det fan bara kaos. Liam tjuter efter mat medans jag fär fram och tillbaka mellan kök och sovrum som en yrvaken jävla Batman på crack. Och i hörnet sitter hundarna och tittar på en med riktig sorg i blicken. Innan var det ju alltid dom som kom i första hand. Rebell väckte en klockan 9, ut på morgonpromenixen och sedan hem och äta frulle. Nu är det Liam som bestämmer och jag bara hänger på. Men förhoppningsvis kommer han snart in i lite rutiner så man kan planera morgnarna och resten av dagarna litegrann. Hitta en rytm som passar hela lilla familjen. Och att inte förglömma - mitt sömnbehov.

3 kommentarer:

bagerskan sa...

Hejsan, ja, jag längtar oxå tills man kommer in i rutinerna då blir allt så mycket enklare! Ändå funkar det än så länge ganska bra här på mornarna, Linnea klär på sig och äter frukost utan större protester. *peppar peppar*
Ja sova är en lyx! Mitt tips är att sova när han sover oavsett tid på dygnet så får du lite av det härliga!
Må så gott, kram Karin

bagerskan sa...

Hej igen!
Självklart får du härmas, ingen ensamrätt på det. Kör hårt!!
Kan inte killen/maken gå ut med hundarna på mornarna innan han går till jobbet så är dom inte så akut-nödiga när du väl går ut?!? Eller det kanske han redan gör...?
Ha en riktigt skön helg, kram Karin

Anonym sa...

Gubben går ut med dom innan han åker till jobbet ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam