lördag 7 mars 2009

» schlageeerrrr

Sitter hemma hos mamma i Kosta och kollar på melodifestivalen och Liam ligger tryggt i sin mormors famn. Hans far, Herr Alkoholabstinens, däremot plundrar den hemmabyggda baren som är proppfull av flaskor i alla möjliga färger och storlekar.

Nadde fyller 22 år idag! Om ork finns och Liam är tyst och snäll så tänkte vi stanna till hos födelsedagsbarnet på vägen hem.

Vi har även haft storfrämmat från Danmark denna lördag, morfars bröder Axel och Alex och deras fruntimmer Birthe och Lisa(?). Axel hade shoppat loss på H&M också! Ett par jättetuffa byxor och en pikétröja till Liam. Han hade velat köpa fotbollsskor först men det fick han inte för käringen...

Gulligt va?

Igårkväll var vi hos Inger och Leif i Emmaboda. Inger behövde hjälp med att klippa klorna på deras katt, Batman. Även dom hade handlat present till Liam (eller Mille som Inger ville att han skulle heta). Ett par byxor och en tröja, jättesött!
Leif, den fjollen, försökte hela tiden övertyga oss om att det var han som var far till vårt barn. Visst visst, men var fan är underhållet?

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam