söndag 15 mars 2009

» pippa

Lille plutten, Simon och hundarna ligger och sover och då får man passa på att ha lite egentid innan läggdags. Bloggtime helt enkelt.
Kan förresten inte ni som kikar in och läser lite smått lämna en kråka bland kommentarerna? Hade varit attans skoj! Så man har ett litet hum menar jag..

Idag har familjen Lau Edberg Svensson varit på middag hos mamma i Kosta. Hon var lika uppsnoffsad som vanligt med smink och kläder som inte lämnar mycket åt fantasin. Jag undrar om det kan ha att göra med alla snygga byggarbetare som har flyttat in ovanför hennes lägenhet? Hmm.
I somras när mamma och Tomas gjort slut var hon alldeles nere och bara ältade, ältade, ältade och tvingade mig att lyssna på dessa eviga klagosånger varje dag i sex månader. Om inte mer! Jag försökte ställa upp så mycket jag kunde och stötta men det var inte lätt alla gånger heller. Jag var gravid och hade nog att tänka på just då kändes det som. Tyckte det var trist att hon inte kunde ge mig och hennes kommande barnbarn lite uppmärksamhet också istället för att bara prata om hennes och Tomas misslyckade förhållande. Men efter ett par månaders ältande fick det vara det nog. "Ryck upp dig för helvete. Klä upp dig, ut och dansa och ha kul! Pippa, morsan. PIPPA!" Shit, vilken blick man fick. "Vem ska jag göra mig fin för? Ut och dansa, näää fyyy faaan."
Men det var då. Nu är det andra bullar. 20 kilo lättare och vacker som en dag! Äntligen är hon sitt gamla jag igen. Glad, sprallig och ute på äventyr! Det är min mamma det.


2 kommentarer:

Malin sa...

*Härmed vill jag meddela att jag är en trogen följare av din blogg* ;o)
Pippa bör man annars dör man!

Agnes sa...

Och den ende verkar det som!;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam