onsdag 25 mars 2009

» shopaholics in newbridge

Brorsan, jag och Liam har varit i Nybro och shoppat litegrann idag. Var riktigt skönt att få komma hemifrån en stund och bara vara. Adde kan dock vara en riktig pissmyra ibland (det är väl alla småsyskon?) men det känns ändå bra att kunna umgås på tu man hand någon gång då och då och få prata lite. Får passa på att träffa lillebror nu innan han fullföljer sin plan om att flytta till Malmö. Känns riktigt trist att han ska göra det, men if it's meant to be så varför inte?

Jag köpte en söt liten jacka på Lindex! Den andra börjar bli för liten. Och såklart fick det bli en liten mössa också!

Adde köpte också en jacka med matchande mössa fast några storlekar större som
Liam kan ha när han växt ur den jag köpte. En tuff bodie fick det också bli! Rock on!

Vet inte riktigt vad det har blivit med mig, jag har fått sån energi till att vilja göra saker men har ingen aning om var den kommer ifrån! Som igår till exempel, jag höll igång hela jävla dagen. Rastade hundarna med jämna mellanrum, underhöll och matade Liam, frostade av frysen, renbäddade, tvättade, rengjorde ugnen och toastmackapären (kliniskt rena!), dammade, diskade cirkus 10 ggr, dammsög i källaren och vattnade varenda jävla planta jag kunde hitta. Helt galet, men fint blev det!

Klockan 15:00 i eftermiddags kom mamma, Carina och lilla Wilma på besök! Dom hade med sig en hel kasse med vispgrädde, sylt, våffelsmet och såklart ett våffeljärn. Carina ställde sig i köket och gräddade för fulla muggar. Vi visste ju att dom skulle komma så jag hade redan fixat fika. Men guuud, det var inte dumt med våfflor du!
Dom hade även köpt present till Liam, en gullig mysdress!

Wilma, Carina, Liam och mamma på ett hörn.

Liam, min gullefis, gosar med Wilma!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam