torsdag 5 mars 2009

» commercial break

Är det bara jag som diggar låten i den där Hafa Badrum-reklamen? Där den däringa fjollen i en onödigt tight pyjamasdress håller en gitarr i näven och sjunger för fulla halsar. Och i soffan sitter självklart jag och skrålar ikapp; -"Reeaadiiing beetweeen theee liiiineees..."
När jag ändå är inne på tv-reklam. Alla måste ju ha sett den där McDonald's-reklamen med stackars Bosse? Dum fråga egentligen för den är ju helt oundviklig att missa. Måste erkänna att den får mig att småfnittra fånigt varje gång. Pappan är ju totalt störtskön! I'll be watching you...

Egentligen borde jag gå och lägga mig nu. Jag vet ju så väl att det bara blir ett par timmars sömn inatt igen. Antagligen är jag så övertrött nu så när jag väl ska sova ligger jag klarvaken och bara försöker höra Liam andas och göra sina små ljud så jag vet att han lever. Har precis matat honom och han åt ganska rejält så förhoppningsvis kommer han sova ett par, tre timmar i streck nu. Förhoppningsvis.

1 kommentarer:

Malin sa...

Hejsan!
Nej, i onsdags var det iaf ingen mer från vår föräldragrupp som hade ynglat av sig. Då var både Therese och Jessica högst gravida och välmående och jag hörde att även Jennica var det. Har du lust får du gärna dyka upp på våra fikadejter vi har ibland. Ingen kan väl må bra av att hänga borta i Broakulla hela dagarna... ;o) Och är det inte härligt nördigt att springa och träffa andra mammor och prata bebis och barn över en kopp java ibland? :oD

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam