lördag 28 mars 2009

» fika, fika, fika

Har precis fått Liam till att somna in efter en lång, kinkig kväll. Han har varit ovanligt ledsen och skrikig och Simon och jag kom fram till att han måste ha varit förbannat övertrött. Han har inte haft någon ro att sova verkar det som. Vi har varit iväg idag och köpt babysitter, bärsele och hoppgunga och då sov han 2-3 timmar i bilen. Men sen nu på eftermiddagen och kvällen så har han bara sovit kanske 3 timmar i små omgångar. Så det måste vara det. Febern har vi kollat och den var normal. Men nu nanar han i alla fall. Äntligen.
Klockan 14:00 idag kom Fia och Bobbo. Har inte träffat henne sen förrförra sommaren då vi var på seans med Terry Evans. Tiden går på tok för fort så det var verkligen kul att träffa henne igen. Vi fikade och pratade om lite allt möjligt. Riktigt trevlig prick den där Bobbo också. Översociala pratkvarnar gillar jag starkt eftersom jag själv är ganska blyg när jag ska träffa nytt folk. Men det släppte ganska snabbt när han satte igång.
Dom hade med sig present också, ett par ursöta snickarbyxor i jeans. Sara och Andreas var här igår (efter att vi kommit hem från Nybro) och fikade och dom hade också köpt ett par fast svarta med spöket Laban på. På tal om att fika, vi gör faktiskt inte annat nuförtiden. Jag är snudden på att rulla fram och fortsätter det så här kommer jag att vara sängbunden inom 5 år.

Fia, Liam och Bobbo

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam