lördag 21 mars 2009

» cookies

Moster Görel, kusin Jakob, min (biologiska) morfar och vi har varit hos mamma och Adde idag och haft kak-kalas! Mycket trevligt får jag lov att säga. Inte ofta man träffar de där bräkande skåningarna, och tur är väl kanske det. Muahahaa. Vi hade vilda diskussioner om det stora ämnet, sex. Som vanligt i vår helknäppa, överkåta familj. Simon har vant sig vid det nu, men tid tog det. Morfar satt helt oberörd och berättade hur han och mormor råkat lägga sig i en myrstack för att pippilura. Ja, hur lyckas man? Han hade en hel del sex-historier på lager som är på tok för grova för att exponeras här. Men kul hade vi!

Moster och Liam

Morfar och mamma

Moster, morfar, Adde, Jakob och mamma

Vi passade på att sticka upp en sväng till Outleten också och möta upp med Simons barndomsvän Tobias och flickvännen Johanna. Synd att dom bor en bit bort, hade varit kul om Simon kunde börja umgås med honom lite mer.
Spanade efter Nadde i mode-butiken men icke sa nicke. Frågade en liten, liten kille i kassan var hon höll hus och då visade det sig att hon var sjuk, den lilla stackaren. Får ta och slå en signal till henne imorgon.

Nu ska jag in och slänga mig i soffan med mina fyra favoritkillar och kolla lite på Beck som vi spelade in i söndags. Myyys!

Dagens örongodis: Lifehouse - You and me

1 kommentarer:

petrapirat sa...

hej igen!
vad tråkigt det är med Rebell. Inte roligt när det blir så. Får hoppas att både ni och han får det bättre av detta beslutet i alla fall. Har tänkt lite ändå
(faktiskt) och jag har några förslag (eller..två) till dig för att underlätta din vardag litegrann. Såklart så ser ju inte alla dagar likadana ut och vissa dagar hinner man mer än andra. Men en väldigt bra idé är att införskaffa ett löpband till Diesel. Det finns billiga varianter men tyvärr brukar de flesta vara för korta för stora hundar. Och Diesel tillhör ju den kategorin. (dom slår i tassarna i framkanten on den är för liten) Men. Det är guds gåva till hundägarna... Den kan inte ersätta promenader men är väldigt bra om man behöver göra av med lite energi. Du slipper de där tendenserna till damp och AD-HD som dom gärna tar till när dom inte är trötta. Och du slipper gå ut! Mitt förlag är att du kollar om någon du känner har ett som inte används, för dom är ju inte jättebilliga tyvärr. Låt mig veta hur det går i så fall.. Min andra grej jag tänkte på var mer under promenaderna. Kan han gå fint jämte barnvagnen? (fattade inte om det bara var när båda var tillsammans det inte gick). I så fall föreslår jag att du tar hunden och barnvagnen( förslagsvis utan bebis till en början, prova när simon är hemma..)ta hunden i ett stadigt tag(inte strypa!) i kort koppel och bara gå. typ marschera. i sån takt att han inte har tid att gör annat än att följa med dig. om han drar framåt så vänder du barnvagnen åt vänster så att han typ krockar med den. använd barnvagnen till att hålla honom vid din sida. tillslut lär han sig att det inte hjälper att dra framåt utan stannar på sin plats jämte dig. Bet behövs bara lite tålamod..Och för
guds skull! bli inte arg! det hjälper aldrig.. Eftersom han är hanhund så förmodar jag att han vill stanna och kissa heeeela tiden? det behövs egentligen inte. DU bestämmer när han ska kissa. Det blir nog några tvärnitar till en början men bara fortsätt gå. Gå, gå, gå.. detta kan såklart verka väääldigt elakt till en början. Men tänkt på att om du gör så några få gånger tills han fattar så underlättar du både ditt och hundens liv och då kan det nästan vara värt att det. eller hur? som sagt. jag är ingen expert så finns det någon som har några bättre förslag så hoppas jag du provar det. lyckat till! kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam