torsdag 26 mars 2009

» lilla hjärtat

Liam och jag har idag varit på läkarkontroll hos BVC. Annika Olsson tror jag läkaren hette. Hon hade lite problem med att få lyssna på hjärtljuden för Liam låg och sprattlade med benen som en liten toking ett bra tag. Så söt! När han lugnat ner sig en smula berättade hon att han hade blåsljud på hjärtat men att det var vanligt hos små bebisar. Blev lite skraj där ett tag. Hon skulle i alla fall skicka en remiss så vi får åka in med honom. När vet jag inte, men får hoppas det blir snart.
Han hade gått upp lite i vikt också under de här två veckorna. Från 4950 till 5585. Min lille tjockis! Han hade även växt 2 cm på längden och 1 cm i huvudomfång.

Nu ligger min lille fis och nanar i vagnen och jag ska passa på att dona med lite annat.

2 kommentarer:

bagerskan sa...

Hejsan vännen!
Tråkigt att höra att killen har ett blåsljud på hjärtat, hoppas verkligen att Annika har rätt att det går över av sig självt. Håller tummarna, kramar Karin

Malin sa...

uscha, inte kul med blåsljud. Men det är säkert ingen fara precis som läkaren sa. Kram kram!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam