fredag 10 augusti 2012

Vår fredag

Jag har spenderat mesta av dagen med dammtrasan i handen. Det var banne mig på tiden, man har varit så lat nu under semestern och städning har inte varit prio direkt. Men nu så skiner vårt badrum som aldrig förr och jag hann även damma, dammsuga och skura i resten av lägenheten. Gött!

Efter en välbehövlig dusch blev det middag för mig och familjen, kycklingsallad med currydressing i pitabröd. Skitgott. Men det var inte länge man fick sitta och njuta av maten och av handbollen (Simon alltså, jag tittar bara på sport om jag absolut måste…) för vår lilla Nomi fick jätteont i magen och skrek som aldrig förr. Hon grät så hon var alldeles röd i ansiktet och inget hjälpte. Jag satte mig med henne i Liams rum så Simon kunde titta på den spännande matchen ifred, Liam kom in till oss och kröp upp med en sagobok i sängen. Vad gör Nomi? Somnar som en stock när storebror “läser” saga för henne. Goa unge!

Simon gav sig iväg till Broakulla för att se fotbollsmatch live efter handbollen och har inte kommit hem ännu. Här hemma är det ganska så tyst och lugnt just nu. Nomi sover och Liam tittar på Pippi på de sju haven och smaskar på chipsstjärnor. Snart är det sängdags för honom och sen ska gubben och jag titta på filmen Tower Heist i lugn och ro.

IMG_7503IMG_7499IMG_7528IMG_7532

1 kommentarer:

Anonym sa...

Men sååå underbart...Goa barn du har ♥....
/Puss & Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam