tisdag 21 augusti 2012

Andra gipsningen

Klockan åtta lämnades Liam på dagis idag, en timme tidigare än vanligt, och sedan åkte Nomi och jag in till ortopeden på Växjö Lasarett för att gipsa om hennes lilla ben för andra gången.

Först fick hon bort det gamla gipset, det gjordes med en slags såg som vibrerar istället för att skära. Gipset tejpades sedan ihop igen som dom sparar i Nomis arkiv. Sen, när allt det här är över, får man ta hem alla gips om man vill. Tycker jag var en jättekul idé, då ser man ju verkligen hur hennes fot ändrats och hur mycket hon har växt!

Efter att ha ätit lite mat och fått ett varmt och härligt bad var det dags att gipsa om benet. Gick lika bra som sist, hon låg så snällt och suttade i sig sockerlösning. Nemas problemas.

På vägen hem blev det ett stopp på BVC också för läkarkontroll och allt såg finemang ut som vanligt. Däremot kunde hon inte vägas nu i och med det tunga gipset, så det får jag försöka komma ihåg till nästa vecka när det tas av igen.

IMG_8573IMG_8557nyIMG_8549IMG_8580

5 kommentarer:

Anonym sa...

Söta lilla Nomi ♥...
Ja,det var ju en kul grej att spara gipset tycker jag/Ha en fin dag Kram

Cissi - mamma till Emma sa...

Duktiga tjejen! Kul att de sparar alla gips

Caroline Andersson - Mamma till Elias sa...

Duktiga lilla tjejen! :)

mamma jakeline sa...

Naw lilla söta Nomi! Håller med alla andra om att det är kul att de behåller alla gipsen! :)

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Duktig hon är lilltjejen! Kul att de sparas så man kan få dem sedan!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam