torsdag 23 augusti 2012

Playdate

Vid lunchtid fick vi besök av Nomis blivande gudmor Evelina, hennes lilla dotter Nikita och syster Telma. Barnen byggde tågbana, smaskade i sig smörgåsar och busade. Liam och Nikita var även lite puss-sugna men det hann jag typiskt nog inte få på bild ♥

IMG_8798IMG_8808IMG_8837IMG_8827

3 kommentarer:

Anonym sa...

Naw.sååå härligt :)
/Kram till ER alla sötisar ♥......

Anonym sa...

Hejsan! Jag har följt din blogg ett tag och jag tycker att du har en väldigt bra smak när det gäller barnkläder och inredning. Jag undrar om du har något bra tips om vart man kan köpa snygga barngardiner? Har kollat barnrummet.se och de är ju fina, men jag vill ha panellängder. Ha det bra!!

Agnes sa...

Till Anonym:
Tack snälla, vad roligt att höra! När jag själv skulle fixa till sonens rum handlade jag hem tyg från Barntyger.se, De har allt när det kommer till barntextilier - från gardiner till snygg förvaring - så dom rekommenderar jag varmt!

http://www.barntyger.se/

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam