torsdag 9 augusti 2012

Gränna och Taberg

Idag blev det en tripp upp till Gränna med barnen. Det var många år sedan sist men har fina minnen från när jag själv var där som barn. Liam började tjata redan i gårkväll och var alldeles till sig över att vi skulle åka och handla “giiiiiis” (polkagrisar) och “bubba” (klubba). Som han längtade!

Lite mer än halvvägs stannade vi till på en jättefin rastplats och åt ägg- och baconmackor. Vi fick även sällskap av en massa hungriga småfåglar och även en nyfiken ekorre!

Runt lunchtid var vi framme i Gränna, så himla mysig liten ort med utsikt över Vättern och Visingsö. Vi besökte nog vartenda polkagriskokeri och fick med oss godis som räcker i tio år framöver. Det fanns alla möjliga smaker – från piggelin till whisky

På vägen hem blev det ett stopp på bergstoppen i Taberg. Där åt vi en god middag och varsin glass och njöt samtidigt av den helt otroliga utsikten!

IMG_7436IMG_7411IMG_7404IMG_7413IMG_7471IMG_7453IMG_7474IMG_7441IMG_7468IMG_7475IMG_7466IMG_7459IMG_7485IMG_7479IMG_7484IMG_7491

4 kommentarer:

Melissas Prinsar sa...

kan inte du lägga upp en bild på dig hur du ser ut? har inte sett en enda bild på dig tror ja bara på nära å kära å barnen =)

Louise sa...

Mmmums... ser ut som ett ställe som passat mig. underbara bilder.

Anonym sa...

Oooooo...~ Underbart ~
/Kram Kram

Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävling igång! sa...

Underbara bilder :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam