fredag 3 augusti 2012

Recension: Familjehäftet

IMG_5539

För ett tag sedan fick vi hem Familjehäftet som är något helt nytt för mig. Det är ett häfte som erbjuder ca 200 erbjudanden inom baby- och barnprodukter – allt från barnvagnar, kläder och leksaker till blöjor och mat. Men även massor av erbjudanden på äventyr och utflykter till hela familjen. Besök djuren på Nordens Ark, skratta till clownerna på Cirkus Maximum, låt barnen plaska på Äventyrsbadet i Borås eller varför inte hyra en husvagn och se Sverige!

Vi har ännu inte hunnit utnyttja något av alla dessa erbjudanden men till vintern kommer vi absolut använda rabatten som erbjuds hos Babyproffsen. Det är nämligen så att Liam snart fyller fyra år och då behöver han en ny och framåtvänd bilbarnstol. Många hundralappar kommer vi spara på detta!

När man köper Familjehäftet är man även med och hjälper andra. Tjugofem kronor per sålt häfte går nämligen helt oavkortat till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam