torsdag 16 augusti 2012

Mammamys

IMG_7977

Vad tyst det blev helt plötsligt. Sambon gav sig iväg på nattjobb nyssens och Nomi sover gott sen en timme tillbaka. Liam ville sova över hos mormor så han är inte heller hemma.

Jag ska krypa ner i soffan och kika på My week with Marilyn, njuta lite av lugnet. Det är ju nu man får ta igen sig. Jag behöver verkligen ett par timmar på kvällen där man får vila huvudet lite och varva ner. Visst njuter man av sin bebis och sina barn men jag njuter även av att få lite lugn och ro. Speciellt nu när Nomi har ett fasligt hett temperament om kvällarna. Hon har haft det ett tag nu men det är bara på kvällen. Hon är ju annars en väldigt snäll bebis, precis som Liam var. Men det är något som gör henne jätteledsen på kvällen och det tar ett bra tag för henne att kunna komma till ro. Det dumma gipset över hela benet gör ju heller inte saken bättre, kan tänka mig att det spelar in ganska stort också.

Nähe, soffan here I come.

2 kommentarer:

Ingrid - Mamma till Zelda sa...

Vad skönt med lite mammatid! Självklart är tiden med barnen underbar, men man måste ju få lite egentid och varva ner ibland också :) Hoppas du hade en mysig kväll!

Anonym sa...

Härligt mé lite "egentid" ...
Ja,tror oxå att gipset spelar in,lilla "tävan" hoppas hon får mer ro om kvällen/Kram ♥

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam