fredag 24 augusti 2012

Storhandla, storhandla, storhandla.

IMG_8847

Vilken lång dag det har varit, alldeles för lång och fylld med sånt som jag inte är särskilt förtjust i; storhandling. Yuck. Lönefredag, trafik, folk, köer, ont i fötterna och foglossning from hell. Vilken underbar kombo.

Liam, jag och gubben började på Biltema för att sedan fortsätta till Ikea. Fick med oss en massa skojsigt, nytt soffbord bland annat men även annat smått och gott som man egentligen inte behöver. Bra-att-ha-prylar.

Sen, efter den roliga shoppingen, var det dags för CityGross. Då vi ska ha kräftskiva/25-årsfest med vänner imorgon och 25-års-kalas för släkten på söndag (då jag fyller år) fanns det alltså en hel del som behövde inhandlas. Kvittots enorma längd ska vi inte bara tala om.

Sent i eftermiddags var vi hemma och det krävdes mycket spring i de två trapporna för att få upp allt till lägenheten. När vi var klara åkte vi och hämtade Nomi som hållit låda hos mormor i några timmar. Stackars mamma var alldeles slut efter hennes bedårande bebisskrik!

Nu, i skrivande stund, sitter sambon på golvet och skruvar ihop en kökspall som jag suktat efter länge. Soffbordet har jag redan lyckats få ihop och den snygga väggförvaringen till köket är också uppe. Så nu ska jag krypa ner i vår nya, underbara soffa (bilder kommer) och njuta lite av lugnet innan det är dags att sova. Imorgon blir en ny, lång och alldeles stollig dag!

1 kommentarer:

Sara - Ensamstående mamma sa...

Ser framemot bilder på era nya möbler, spännande :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam