söndag 5 augusti 2012

Biobesök i Växjö

IMG_7163

Vår lille kille verkade väldigt nöjd med sin kväll i stan med mamma och pappa. Ice Age 4 var jätterolig, popcornen var smarriga och middagen som vi åt på Akropolis efter filmen var kalasgod. Mysig kväll som vi snart får göra om igen!

Nomi hade haft det toppen hos mormor också, allt verkade ha gått bra. När vi hämtade henne där så stannade dock Liam kvar för att sova över. Vi bytte barn helt enkelt.

Nomi sover efter att ha fått sitt kvällsmål och vi, sambon och jag, ska nu krypa ner i soffan och titta på film resten av kvällen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt ♥...
/Kram

Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävling igång! sa...

Vi tänkte gå och se Ice Age 4 med Robin, men det stod att det var 7 års gräns på den... Så vi antog att man inte fick gå med mindre barn på den?

KRAM

✫Familjen Bus✫ sa...

Så skoj med bio :)
kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam