tisdag 14 augusti 2012

iPhone-skal från Caseapp.se

IMG_7741

Hos Caseapp.se kan man designa sitt alldeles egna iphone skal eller välja bland massor av färdiga, sjyssta designs i butiken. Men visst blir det lite roligare med ett personligare skal, det tycker i alla fall jag! Man kan ju använda vilka bilder man vill, bröllopsfotot kanske, den där perfekta bilden från semestern eller varför inte ett vackert porträtt med barnen?

Vi fick äran att göra ett alldeles eget skal men eftersom varken jag eller sambon har iPhone fick det bli en present till barnens mormor. Hon är förtjust i ljusrosa vet jag och så blev det såklart bilder på barnbarnen, så hon alltid bär dom med sig. Gissa om hon blev glad för presenten? Designverktyget hos Caseapp.se var superenkelt och man kunde välja bakgrundsfärger, text och ladda upp bilder. Snabbt och smidigt – precis som leveransen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Waooo,såå sött ♥......
/Kram

Unknown sa...

Hej!
Jag är sugen på att blogga genom blogspot/blogger istället för blogg.se som jag använder nu. Vilken tycker du är bäst?
Gllar upplägget på din blogg.. och skulle vilka beställa en design om en månad eller två.. tar du betalt i förväg eller efteråt?
Syns det någonstans på designen att det är du som gjort den?

Svara gärna i min blogg :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam