måndag 13 augusti 2012

Sommarlovet slut

IMG_7717

Liam har haft sin första dag på dagis efter sitt långa, härliga sommarlov. Då jag skulle till stan med Nomi idag så fick Liam sova över hos sin mormor inatt så att hon kunde lämna honom där. Jag var beredd på att få höra om tårar och skrik men mormor berättade att det gått jättebra. Han hade låtit mormor gå utan problem och var snabbt i full gång med att pussla. När jag hämtade honom vid två var det en glad kille som haft en bra och rolig dag!

Och det här med blöjfritt går förresten superbra! Jag testade igår eftermiddag att ta på honom kalsonger och han hade dom på sig hela kvällen utan några olyckor. Under natten när han sov hos mormor hände det inte heller något men på morgonen gick han undan och gjorde “nummer två” i kallsipperna. Så en liten olycka blev det men under hela dagen på dagis har han haft kalsonger och byxor utan att det hänt någonting. Han har gått på toaletten helt utan problem och jag är så stolt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi...Så duktig kille & söt ♥
/Puss & Kram

Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävling igång! sa...

Va duktigt av honom :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam