måndag 13 augusti 2012

Första gipsningen

422324_10151180949674810_566729049_n

Klockan nio i dag var mormor och jag framme på Ortopeden i Växjö. Det var dags för Nomis första gipsning av sin “klumpfot” och det gick hur bra som helst. Hon fick lite sockerlösning på nappen och där låg hon och gottade sig medans hela benet gipsades. Dom är så trevliga därinne och trots att det är som det är, så känns det faktiskt bra. De lugnar en hela tiden med att hon kommer gå som vanligt och de är alla så snälla och stöttande.

Benet kommer nu att gipsas en gång i veckan i fem till tio veckor. Därefter ska hälsenan förlängas vid behov innan hon får sina specialskor med skena som hon ska bära dygnet runt i fyra månader. Sen blir det bara skorna på natten upp till 4-års åldern.

Mycket behandlingar och sjukhusbesök framöver men det kommer gå bra detta. Huvudsaken är att hon kommer kunna gå utan problem när det är dags.

8 kommentarer:

Marie Ek sa...

Va skönt med bra och snälla läkare!! Det kommer gå jättebra med din lilla snutta och innan du vet ordet av så kommer hon springa runt med Liam! <3

Anonym sa...

Naw...Lilla stumpan så söt ♥
Ja,detta kommer gå jättebra ska ni se/Puss på liten kind & Kram till goa mammsen!

Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11. sa...

Vad skönt att det är snälla läkare som förstår och känns stöttande mot er <3 Förstår ju om det kan kännas upp och ner för er, blir ju lite att tänka på framöver för er med specialskor osv... MEN det kommer bli så bra det där <3 Lillstumpan då... Sååå söööt hon är :´)

Louise sa...

Va skönt att de gick bra. Den där sockerlösningen måste va mums, min son älskade den när han låg inne som nyfödd:)

Sara, mamma till tre små troll sa...

Duktiga skruttan, det kanske känns som en evighet men det kommer gå snabbt och snart är gipsning och skor bara ett minne <3

Emma sa...

Skönt att dem gör de så tidigt och att dem garaneterar att hon kommer kunna gå normalt när de är dags.

Duktig hon är din lilla sessa:)

Emilia - 17 år & Mamma till Tatum. sa...

Skönt att det gick bra :)
som sagt så kunde det ju vart värre & det kommer ju sluta bra! :)
kram

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Skönt att de gick bra!
Duktig sessa!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam