måndag 27 augusti 2012

Fotografering och tredje gipsningen

Klockan tolv idag besökte hela familjen BB-fotografen i hans studio i Växjö. Han har ju haft semester nu så fotograferingen har fått skjutas upp, men inte gjorde det oss något. Barnen var hur snälla som helst och medgörliga. Det blev en syskonbild där Nomi låg och Liam stod bakom. Så himla fina bilder och Liam log så fint! Så nu får man hålla utkik i Smålandsposten för de kommer nog snart med mina goa ungar!

Efter en fika i lasarettets café var det dags för ett nytt besök på ortopeden klockan ett. Gipset avlägsnades och Nomi fick ett varmt och gott bad som hon tyckte var jättehärligt! Sen gipsades hon om igen lilla skruttan, så det var inte länge hon fick sprattla av sig. Det gick i alla fall lika bra som alltid, hon är så snäll och säger ingenting. Och Liam var också jätteduktig, han satt och läste i sin Händige Manny-tidning han fått då han var så snäll hos fotografen, så honom gick det ingen nöd på heller.

IMG_9112IMG_9119IMG_9129IMG_9143

2 kommentarer:

Anonym sa...

Naw,sööötisar då ~ Puss ~
Oj,det syns ju skillnad på gipsen :)
Ha en fin kväll/Kram

Theresia sa...

Vilka duktiga ungar <3

Man blir så mallig då man har snälla barn ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam