onsdag 29 augusti 2012

Sjukling?

IMG_9245

När jag gick in för att väcka Liam i morse låg han vaken och höll sig för magen. Han hade ont sa han och ville vara hemma hos mamma och lillasyster idag. Jag ringde och kollade med dagis om det gick något bland barnen men det gjorde det inte, men för att vara på säkra sidan fick han stanna hemma idag. Han är så sällan sjuk så när han väl känner sig hängig är det bäst att ta det på allvar.

Någon frukost ville han inte ha, han bad bara om ett glas vatten. Sen kröp han ner i soffan med snutte och tutte i högsta hugg och ville titta på Kajsa. Han var jätteslö och satt och halvsov hela tiden.

Vid elva ville han ha frukost och hungrig var han verkligen. Efter en stor skål med päronyoggi och tre(!) prickigkorvsmörgåsar piggnade han till snabbt och blev lite gladare.

Just nu sover lillasyster i sovrummet med pappsen som jobbat natt. Liam och jag har krupit ner i soffan och tittar på Toy Story 3. Vila är bästa medicinen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sör liten "sjukling" :)
/Puss & Kram

Cissi - mamma till Emma och smurfen sa...

Stackars! Skönt att det gick över

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam