torsdag 13 mars 2014

Verandafix

Idag har jag varit på äventyr med min mor, bror och mormor i Kalmar. En snabbisrunda på Giraffen och därefter en lååång runda på IKEA. Jag plockade på mig lite allt möjligt, men mest prylar till verandan. Den har ju stått helt tom nu, alldeles kal och trist i väntan på att utemöblerna ska målas och flytta in. Så när jag kom direkt från Kalmar plockade jag upp ungarna och sen satte tänderna i verandafixet. Gardinstången kom upp och gardinfynden (29 kr/paret) likaså. Blev tre plåtkrukor med fejkväxter till skjutfönstren samt en jättefin solcellsljusslinga som kommer lysa upp om kvällarna. Så nu ser det lite trevligare ut!

I eftermiddag har Liam varit på kyrkis och efteråt blev det soppa och varma frallor med ost till middag. Och efter det fortsatte jag med massa fix runt om i huset. Ja, det har varit fullt upp precis hela dagen. Men klockan halv åtta fick jag äntligen slänga mig i soffan och titta på kvällens Top Model. Och pusta ut lite.

IMG_7756IMG_7730IMG_7741IMG_7738

4 kommentarer:

Anna - mamma till två prinsessor och en prins sa...

Så fint det blir!
Nu fick jag inspiration till att fixa med vårt uterum. Tack!

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Så fint! :)

Elin - Livat på torpet sa...

Men så fint!! Åhhh nu ångrar ju jag att vi adrig köpte nån såndär fin ljusslinga ...
Kram

Anonym sa...

Wow...Så snyggt/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam