onsdag 26 mars 2014

Playdate

IMG_8268

Nikita följde med oss hem efter dagis idag. Liam tjatar om henne jämt och vise versa, gillar verkligen att leka ihop. Under eftermiddagen har det busats massor, Nomi var givetvis också med. De har röjt på rummen som tre ångvältar, tittat på film och ätit tacos. Liam, som annars är väldigt kräsen när det kommer till mat och äter långsammare än en snigel, såg middagen som rena tävlingen. Har aldrig sett honom äta så mycket eller så fort innan, han och Nikki verkade försöka bräcka varandra i vem som åt mest. En och en halv fylld (liten) tortilla var blev det, sen orkade dom inte mer. Men snabbt gick det och kanske skulle vi ha kompisar på middag oftare, speciellt de dagar då det bara ska petas i maten av unge herr kräsen.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam