fredag 7 mars 2014

Skogspromenad i vårsolen

Tre skogspromenader har vi tagit idag. Under morgonpromenaden fick kameran följa med så det blev lite vårsoliga bilder på de tre busarna. Förutom promenaderna har dagen i övrigt varit himla vårig och glad. Gammelmormor kom på besök även idag och vi åkte till utförsäljningen på Sea Glasbruk där dom har en massa kläder, glas och prylar billigt. Mormor köpte en ny vårjacka till sig själv och även en till mig. Det är liksom ingen mening att säga emot, hon är så satans envis. Nöjd med den är jag i alla fall!

I eftermiddag, när Nomi sov middag, spelade Liam Den försvunna diamanten med sina två päron. Hans absoluta favoritspel. Sen lagade vi tacos och åt middag ihop innan Simon gav sig iväg till jobbet.

Så ikväll är det bara jag och barnen. Vi sitter i skrivande stund nertjoffsade i soffan med godisskål och filmen Draktränaren. Strax ska Nomi sova för natten och Liam vill nog flytta in i sin säng och titta på sin tv. Så jag kommer snart ha heeeela soffan för mig själv. Och fjärrkontrollen. Film it is!

IMG_7480IMG_7445IMG_7496IMG_7457IMG_7458IMG_7554IMG_7581IMG_7555

2 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart & så otroligt härliga foto/Vårkramar Annmi

Anonym sa...

Så glada fina ungar du har Agnes! Kram från den gamla familjen bus. /sarina

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam