lördag 29 mars 2014

Lite av gårdagens shopping

IMG_8573

Det blidde ju lite shopping i Kalmar igår, barnen hade en massa presentkort och födelsedagspengar att handla för. Presentkort is the shit!

Liam gick lös inne på Lindex där han hittade t-shirt, keps och strumpor med Angry Birds som han baaara måååste haa. Inne på H&M hittade han även ett par nya dojjor, supersnygga och billiga. Hade velat ha till Nomi med men det fanns såklart inte i hennes storlek, eller gjorde det det? Den där butiken skulle gå en kurs i organisation. Så jäkla stökig. Varför inte ha alla barnskor på ett och samma ställe? Varför ska man behöva glo igenom veranda hylla och hitta ett par där och ett par där? Annoying as hell. På Media Markt hade Liam med sig sin lilla plånbok och köpte sig ett Disney Infinity till vårt Wii som han pratat om ett tag. Har ingen aning hur det där spelet funkar, eller ens om det är roligt. Men vi får väl prova framåt kvällen och hoppas att han gillar det.

Innan vi gick in på Leos’s Lekland kikade vi in på Sagopalatset som ligger bredvid. Barnen provade ut nya vårjackor från Villervalla. Hade velat ha turkos till Nomi men de hade visst bara plockat in softshell i rött. Så det fick bli varsin likadan. Jättenöjda var dom i alla fall och vi likaså!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så mycket fint Liam shoppat :)

/Kramen

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam