lördag 8 mars 2014

Utedag och mellokväll

IMG_7447

Massa frisk luft har vi fått idag. Så jäkla härligt att vårvärmen och solen kommit! Vi har varit ute i skogen med Bamse och när Nomi sov middag var Liam och jag väldigt flitiga. Vår inglasade veranda har agerat återvinningsstation under vintern så vi lastade in allt i bilen och körde iväg det, tömde sedan resten av verandan och städade den. Nu hade ju inte ett möblemang i svart konstrotting suttit helt fel att införskaffa. Tills vidare får det bli ett annat i trä vi fick av mormor, ska bara slipa och måla det först. Någon dag.

Ikväll har vi ätit smarrig middag, revbensspjäll och goda tillbehör som Simon lagat. När Nomi somnat och Liam lagt sig i sin säng med en film parkerade vi oss i soffan och kollade på mellofinalen.  Var dock väldigt nära att Eve och André lyckades övertala mig att komma och ta en(?) öl. Men bara lite, liiite nära. Men Simon går ju på nattskift nu under dessa veckor och det är jag som får ta barnen varje morgon. Men fan, jag är sugen på att gå ut snart. Måste fixa barnvakt en kväll!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam