lördag 29 mars 2014

Soliga lördagen

IMG_8586

Gubben har varit iväg hela dagen för att hämta hem sin motorcykel, så barnen och jag har varit hemma själva. Vår dag har bjudit på sovmorgon och utelek i det härliga vädret. Jag har även pillat lite på verandan. Satt upp ännu en gardinstång och gardiner över skjutdörrarna så det blev ännu lite mer ombonat. Fick även upp två tavellister på väggen. Ska försöka hitta några fina texttryck att sätta i ramarna eller helt enkelt göra ett par själv och printa ut. Om vår skrivare är med på noterna, vill säga.

I skrivande stund sitter jag ute på verandan med laptopen i knät och bara päser. Snart kommer Nemo och André hit och sedan ska vi vidare till Folkets Hus. Nemo och Liam ska nämligen på sitt allra första disco!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,sååå fint & tänk att Liam ska/vart på sitt första Disco hihi
/Kram

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Så fint! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam