onsdag 5 mars 2014

Lite av vår onsdag

Efter Bamses morgonpromenad åkte jag till Lessebo för att hämta ut nya tabletter på Apoteket. Äter mellan 5-6 tabletter (järn, kalcium, folsyra, b12 och vitaminer) per dag nu efter operationen så det går åt en hel del. Frikort, vart är du? När jag ändå var i “storstan” blev det några timmars prat och fika hos mamma också innan barnen skulle hämtas.

I eftermiddag har vi tittat på Toy Story tillsammans, busat och bråkat, ätit torsk och dillsås och spelat spel. Efter middagen gick Liam och jag ut och åkte sparkcykel och pysslade lite i trädgården och under tiden tog Simon med Bamse och en väldigt arg och envis Nomi på kvällspromenad. Hon var dock på mycket bättre humör när de kom tillbaka och somnade gott efter lite välling.

IMG_7424IMG_7408IMG_7411

4 kommentarer:

Anonym sa...

Usch ja...medeciner kostar :(
Mumms med torsk & dillsås - måste göra det snart hihi

/Kramar Annmi

Natalie sa...

Oj behöver man äta så mycket tillskott efter din operation eller är det för att "gardera sig"? kan man testa om man har behov av tillskott, vet du?

Agnes sa...

Svar till Natalie:
Jag måste äta kalcium, folsyra, järn, b12 och vitaminerna i minst ett år. Sen endast b12 men då livet ut. Kommer säkerligen få fortsätta med vitaminerna också när året gått, man bli lite piggare av det. Sen ska jag även börja äta Silica eller Silicea för hår, hud och naglar, tappar massa hår nu efter tre månader... :(

Kanske kan man ta blodprover på vårdcentralen så kan dom se om du har brist på något? Borde ju gå :)

Natalie sa...

ah oj, blir ju rätt dyrt men skönt att du "bara" behöver knapra den mängden i ett år. Jag behöver nog oxå lite tillskott så här i början på våren

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam