måndag 30 december 2013

Sjukhus, shopping och skoj

Idag har vi gjort Växjö, jag och min familj. Först ut sexveckorskontroll på sjukhuset (alla prover såg toppen ut och har tappat 19 kg sedan flytstart den 23 oktober – är mer än nöjd!) och under tiden var Simon och barnen på stan. Sedan blev det lunch, shopping på Grand Samarkand, kaffe med Tobbe och Jennie, lite shopping till och sen till slut, som Liam längtat så efter, en massa lek på Leo’s Lekland.

IMG_3756IMG_3785IMG_3894IMG_3844IMG_3766IMG_3867

4 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Härligt att allt såg bra ut!

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Härligt! :)

Anonym sa...

Woo 19kg Bravo & så skönt att allt såg bra ut....
Så härliga foto på lekmys/Kram Annmi

Sara - Ensamstående mamma sa...

19 kg är inte illa pinkat, riktigt bra! Jag funderar på att gå på flytande ett par veckor, men vet inte om jag skulle palla det.. Jag gillar mat alldeles för mycket. Vet inte alls hur jag ska lyckas gå ner min övervikt :/

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam