söndag 22 december 2013

Det traditionella marsipangodispysslet

Ännu en fullproppad dag. Dock fick jag ju en lång sovmorgon innan det var dags för oss att hämta barnen hos gammelpäronen. Två väldigt glada barn som haft en rolig lördag och söndagsförmiddag.

Klockan två kom vi till barnens farmor, farfar och faster i Nybro där det vankades det traditionella julgodispysslet. Blir roligare och roligare för varje år när barnen kan vara med och pyssla också. Eller i alla fall Liam, Nomi äter mest upp garnityren. Farmor bjöd sen på exotisk bricka och efterrätt innan vi kunde bege oss hem i spöregn och blåst.

Fick med oss en liten, lurvig gosegris också. Bamse, Lisas hund, som ska bo hos oss ett par dagar!

Vi var hemma ganska sent men hann titta på julkalendern på SVTplay innan Nomi skulle sova. Sen var Liam och jag och hämtade stora kastrullen hos mamma så att jag kunde koka julskinkan (och den stora jäkla bjässen kokar än…) och samtidigt göra några goa Rocky Road till julafton. Får se när  den kokat klart så jag får gå och lägga mig, inte än på länge i alla fall.

IMG_3394IMG_3392IMG_3403IMG_3399IMG_3420IMG_3408IMG_3411IMG_3422

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt med Marsipanpyssel <3
Hoppas skinkan blev bra /Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam