söndag 22 december 2013

En överraskning

CN

Vilken eftermiddag och kväll min gubbe och bjudit mig på. Efter att ha handlat de allra sista julklapparna på Grand Samarkand (med resten av världen) åkte vi in till city. Där överraskade han mig med julkonserten Christmas Night med Magnus Carlsson, Jessica Andersson och Sonja Aldén i Konserthuset. Jättemysigt!

Efteråt åt vi en riktigt god middag på Aptit. Vi tog båda oxfilén och dom var så snälla och lät mig beställa halv portion (som jag bara orkade äta halva av) så där kommer vi absolut äta fler gånger.

Sen gjorde vi nåt lite crazy och spontant. Promenerade bort till Filmstaden, köpte ett par biljetter och såg Hobbit: Smaugs Ödemark i 3D. Man får ju liksom passa på när man har barnvakt och får sovmorgon!

2 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Vilken HÄRLIG dag! :)

Anonym sa...

Vilken överaskning - mysigt <3
/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam