måndag 23 december 2013

Julförberedelser

IMG_3433

Dagen innan julafton har vi som tradition att julstressa och förbereda allt inför kvällen och julaftonen, så även i år. Jag har ansvarat för städ, plock, strykning och annat lull-lull och Simon har stått vid spisen mer eller mindre hela eftermiddagen. Ikväll är det ju uppesittarkväll och då brukar vi alltid få finfrämmat från Göteborg, Tobias och Jennie. Vi ska bjuda herrskapet på älgstek och så blir det soffhäng och Bingolotto!

Bamse och jag kom precis hem från en promenad. Var förbi hos “gudmor” och lämnade ett litet paket från barnen. Och Bamse fick lekkompisar. Han, Shiva och Bella lekte som galningar så han sörplade i sig en hel massa vatten och tvärdäckade på mattan när vi kom hem igen.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi Låter faktiskt lite mysigt <3
Mmm..Såå gottit med Älgstek - Ha en härlig uppersittarkväll/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam