fredag 6 december 2013

Julklappsshopping och leklandsbus

Vid tolvtiden idag slängde vi oss i bilen och trotsade den där stormige killen Sven. Julklappsshopping (tar det aldrig slut…?) på Ikea, Citygross och NetonNet blev det innan vi gav barnen en liten överraskning; lek på Leo’s Lekland! Vi hade väl planerat ett tidigare besök men allt drog ut på tiden idag så vi var inte där förrän klockan fem. Men när vi väl kom in så gjorde det ingenting alls, för vi var bara sammanlagt åtta besökare så det var jättelugnt och skönt. Massa lek och bus blev det (Nomigalningen åkte största rutschkanan själv hela tiden!) innan vi åkte hemåt igen vid stängningen klockan sju.

Nu är det fredagsmys som gäller med lite Idol, lite På Spåret (min pensionär till sambo som inte ger mig nåt val) och lite Sons of Anarchy!

IMG_2639IMG_2587IMG_2496IMG_2571IMG_2559IMG_2632IMG_2628IMG_2671IMG_2675

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med massa lek och att få ha stället nästan ensamma.

www.mammatea.se

Anonym sa...

Oooo...Va mysigt & vilka härliga foto <3
/Kram

Nathalie sa...

Jag måste bara säga att jag älskar kläderna ni har på era barn! Mina låter inte direkt mig bestämma längre...

Jenna sa...

Vad mysigt ni hade det hihi :) Julklapps shopping och sedan busa med barnen hihi :) Ska börja min julklapps shopping snart.Inte köpte någonting än, men nästa vecka smäller de hiihii.. kramis

Karin sa...

Vilka underbara bilder!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam