fredag 20 december 2013

Juuuuullov!

Nu har hela familjen jullov här hemma och vi “firade” in det genom att storstäda inför julafton (med en liten paus när mormor kom och hälsade på också). Dagarna före jul är det full rulle varje dag nu så vi passade på, skönt att ha det gjort med.

Ikväll har vi ätit Flygande Jakob, barnen har badat och sen tittade vi på julkalendern och öppnade dagens luckor innan Nomi skulle sova. Sambostackarn, som jobbat hela natten och inte sovit en blund idag för att ställa om dygnet, gick och la sig efter På Spåret så ikväll har jag fredagsmys för mig själv. Notting Hill it is.

Måste visa den fina steghyllan jag fick av Simon för någon vecka sedan. Han kom hem med ett stort paket och orden “Du kommer inte få en av grejerna du önskar dig i julklapp, så du får den av mig nu istället!” Vad glad jag blev! Fick ett par jättemysiga inneskor också, riktigt gosiga och varma. Han skämmer bort mig som tusan.. Idag fick jag ett jättefint och juligt blomsterarrangemang och imorgon ska han ta med mig på en överraskning!

IMG_3371IMG_3360IMG_3365

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hääärligt med jullov :)
Waooo - steghyllan är riktigt fin & så vackert du pyntat ...

/Kramar Annmi

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Riktigt fin steghylla! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam