onsdag 18 december 2013

LOPPI BLOGBAG december 2013

I veckan fick jag hämta ut en julig Loppi Blogbag att testa här hemma. Tyvärr hade den mosats i posthanteringen och en av flaskorna hade tömts över hela innehållet. Men, efter en del rengöring kunde jag konstatera att allt, förutom den läckande flaskan, var välbehållet. Verkligen tur, hade sett fram emot paketet väldigt mycket.

IMG_3256IMG_3262IMG_3264IMG_3275

INDISKA
KRAV- och Fair Trade-märkt kaffe från INDISKA. Kaffet är producerat med hänsyn och respekt till natur, klimat, djur och människor. Fair Trade handlar i första hand om rättvisa arbetsvillkor. Kaffet finns i smakerna choklad, hasselnöt, kardemumma och Christmas. Själv har jag inte lärt mig dricka kaffe ännu men det doftar så gott och kommer bli riktigt poppis att bjuda på under julaftonskvällen här hemma.
Humörhöjande strumpor i färgstarka mönster från INDISKA. Mjuka, goa och färgglada, vad behöver man mer för att göra fötterna varma och glada?
Ljusslinga från INDISKA som just nu hänger på vår steghylla och sprider varmt ljus. Kommer göra succé på julbordsdukningen, med sitt mysiga sken och sin fina pärldekoration.

PALMOLIVE
• Mediterranean Moments duschcreme med extrakt av arganolja och mandelextrakt. Den exklusiva Arganoljan kommer från Marocco och framställs från nötterna på arganträden. Oljan är känd som ”mirakel-oljan” med ett mycket högt innehåll av E-vitamin och andra antioxidanter. Duschcremen luktar sååå gott och jag hoppas att den aldrig tar slut!
• Magic Softness Tangerine, lite magi i vardagen kan både barn och vuxna må bra av, och det är precis vad Magic Softness skumtvål erbjuder. Med härligt skum direkt från pumpen trollas bakterier och smuts bort och händerna känns rena, fräscha och behagligt mjuka.

AJAX
• Kitchen & Grease med helt ny Ultra-fettborttagande formulering. Förbättrad effektivitet & mer aktiva ingredienser. Tuff mot ingrott fett, smuts & matrester, så som köksfläkt och grillgaller. Osynlig skyddshinna som gör nästa städning lättare. Skonsam mot alla ytor och med behaglig ny citrondoft. Kontrollfreak och städtok som jag är kommer detta bli en av mina nya bästa kompisar. Sådeså.

Vill du också få hem en sån här spännande blogbag?
Anmäl dig på
facebooksidan Loppi Event!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Synd att posthanteringen gjort så en tömts på innehåll,men...Annars verkar den bra :)

/Kram Annmi

Matilda sa...

Vad fin slingan ser ut när den lyser! Jag har inte hittat batteri till min än, måste ta tag i det.. :)

Sanna sa...

Mitt gick också sönder, och tyvärr klarade sig bara Ajaxen och ljusslingan. Strumporna går förhoppningsvis att tvätta, men allt annat var bara en enda smörja. :(

Kram Sanna

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam