torsdag 2 maj 2013

En biltur till Kalmar och Nybro

Idag har vi varit iväg nästan hela dagen. Sambon hade ärenden på Biltema och Liam behövde ny vårjacka och överdragsbyxor (att man alltid ska dra ut på sånt…) så vi drog in till Kalmar. Vi var inne på SagoPalatset och kände och klämde på Villervalla-jackorna. Vi blev alla jättekära i softshelljackan och Liam var snabb med att välja den fina rosa som tyvärr inte fanns i hans storlek, så det fick bli en lika fin limegrön. Till det ett par svarta överdragsbyxor och även ett par svarta långbyxor. Det blev en sväng på Giraffen också där vi åt räkmackor till lunch och årets första mjukglass till efterrätt.

Vi fortsatte sen till Nybro där Liam köpte två tröjor på Lillapirat.se för sitt presentkort. Och sen, efter all shopping, åkte vi till barnens farmor där det blev lite fika, lek och prat i ett par timmar. På hemvägen stannade vi till på “lekbacken” i Eriksmåla där Liam fick springa av sig medans Nomi sov i bilen och sen åkte vi äntligen hemåt och åt en sen middag!

IMG_0968IMG_0960IMG_0955IMG_0953

4 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Underbar jacka! :)

Anonym sa...

Så härlig tur & så fint du shoppat :)
Ljuvliga foto på dina "skafisar" hihi/Kram på Er

Anonym sa...

Hihi Bra stavat ;)
"Gofisar" skare ju stå såklart/Kram igen & ha en riktigt gooer Fredag!

Sara - Ensamstående mamma sa...

Den där grönfärgen är så grymt fin och fräsch tycker jag, jag som egentligen inte är så jätteförtjust i grönt :P Superfin jacka!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam