onsdag 22 maj 2013

Avskedspizza med familjen

Sista dagen för brorsan hemma innan han beger sig mot Öland tillsammans med farsan imorgon. Avskedsmiddag hade vi visserligen i helgen men i eftermiddag blev det en avskedspizza också när han kom hit med mamma och Lasse. En massa prat och lek med såklart, barnen höll igång med bokläsning, kurragömma och Wii Sport.

IMG_2997IMG_2974IMG_3010IMG_2992

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gott med Pizza mindre roligt med avsked/Kram Annmi

Livet på Citronodlingen sa...

Mysigt att ni hann med ett avsked till :)

MansonDust - en mammablogg om barnmode sa...

Har märkt att barnen ofta matchar varandra rent färgmässigt. :) T.ex här är det samma blåa ton. På en annan är det flamingo på Nomi & Liam i rött & gult. Är det medvetet eller blir det bara så? :)

Agnes sa...

Svar till MansonDust:

Det ska vara du till att märka sånt Cim. Tror inte ens sambon gör det ;)
Visst tänker jag på att matcha lite, antingen i färgerna eller att dom har samma print i olika färger. Tycker det är lite kul, och så blir det så fint när man lägger upp bilder på dom. Fast det går ju inte jämt, men när jag kan :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam